14/11/2019

2 x Prækvalificering

Hos Arkitektfirmaet Hovaldt står det i disse tider i børnenes tegn, da vi igen er blevet prækvalificeret til at afgive et konkurrenceforslag, og denne gang til hele 2 børnehaver.

I samarbejde med EMR Murer og Entreprenør A/S, Stokvad Rådgivende Ingeniører A/S samt Thing Brandt landskab er vi i fuld gang med at tegne en børnehave i Sejs-Svejbæk.

I Slagelse er vi ligeledes prækvalificeret til en ny daginstitution, og her samarbejder vi med WE Architecture og MOE Rådgivende Ingeniører.

01/11/2019

Ny arbejdsmiljøkoordinator

Jan er netop blevet færdig med arbejdsmiljøuddannelsen og kan nu føje arbejdsmiljøkoordinator til sit CV.
 
Arkitektfirmaet Hovaldt har nu to arbejdsmiljøkoordinatorer, der på vegne af bygherren kan lede sikkerhedsarbejdet på de enkelte bygge- og anlægsprojekter, både i projekterings- og byggefasen samt styrke og effektivisere det forebyggende arbejdsmiljøarbejde på byggepladsen. 
31/10/2019

Gazelle fest

I går blev der afholdt Gazelle fest i Musikkens Hus i Aalborg.

Som nykåret Børsen Gazelle virksomhed i 2019 var Dorte repræsenteret ved aftenens arrangement.

11/09/2019

Ny konstruktørpraktikant

Arkitektfirmaet Hovaldt byder velkommen til vores nye konstruktørpraktikant Delwar Ali Mizori, som skal være et halvt år i praktik hos os.

Delwar er tidligere uddannet tømrer, og han er nu ved at videreuddanne sig til bygningskonstruktør.

Delwar kan bidrage med den nyeste viden fra uddannelsen og skal snuse til faget og branchen. Delwar bliver koblet på mange af vores opgaver, så han får en oplevelse af det brede spektre.

Se hele Team Hovaldt her.

10/09/2019

Gazelle virksomhed 2019

Vi er glade for at kunne fortælle at vi er blevet kåret som Gazelle virksomhed i 2019.

Gazelle kåringen styrker os i troen på, at vores arbejde med at rådgive og udvikle det bæredygtige byggeri er vejen frem for at skabe vækst år efter år.

05/09/2019

Nyt lægehus i Hirtshals

Med stor glæde og stolthed i stemmen kan vi fortælle, at Arkitektfirmaet Hovaldt har vundet arkitektkonkurrencen – Nyt Hirtshals Lægehus.

Et bæredygtigt projekt i det centrale Hirtshals, med fokus på robust arkitektur i et barsk klima – Lægehuset bliver i fremtiden en del af et nyt og aktivt centrum.

Vi glæder os til at komme i gang med projekt i samarbejde med Hjørring Kommune og Frandsen & Søndergaard K/S

Side 1 af 1612345...10...Sidste »