Sommerhus i helt unik beliggenhed

Villa Romedahlsvej

Sommerhuset, med sin placering på første klitrække, er udarbejdet efter bygherres ønsker om et sommerhus med plads til samvær og et stringent og moderne arkitektonisk udtryk.

Facaderne er beklædt i sort træ, der understreger boligens geometri og det stringente udtryk, og står i flot og markant kontrast til den uberørte natur. De store panoramiske vinduer trækker naturen ind i sommerhuset og sammen med den overdækkede terrasse fremstår vinduerne som udskæringer i bygningsvolumenet, der frembringer identitet og enkelthed i arkitekturen.

Med fokus på samvær er stueetagen indrettet med stor stue og køkken, der danner rammerne for et socialt fællesrum for hele familien. Der er i indretning gjort plads til et stort spisebord med plads til 10 personer, som var et centralt bygherreønske.