Enkelt sommerhus i Nr. Lyngby

Villa Narhvalvej

Sommerhuset er tegnet efter bygherres ønsker om et rummeligt sommerhus med god plads til samvær og et enkelt arkitektonisk udtryk.

Sommerhuset er delt i to bygningskroppe, som sammenholdes af en overdækket terrasse, hvor udendørs ophold kan forekomme selv i dårligt vejr. Det ene hus indeholder opholdsrum og værelser, mens det andet hus er indrettet med et aktivitetsrum og et stort badeværelse med spa og sauna.

Husets formsprog er klassisk og helt enkelt, hvorved arkitekturen står mere stramt i landskabet. De sortmalede træfacader står i skarp kontrast til marehalm og lyngblomster.

Alle husets værelser er placeret mod øst, mens opholdsrummene er placeret mod syd og vest for at få direkte forbindelse til terrassen. Østfacaden former herved husets ”ryg”, som fremstår mere lukket end syd- og vestfacaderne med deres store vinduespartier og direkte udgange.